Bursa'nın gözde eğlence mekanından Krokodil Cafe Bar Restaurant'ta sahne alan ünlü grup Rubato Bursalılara muhteşem bir gece yaşattı. Göksun Çavdar ve Eralp Görgün tarafından kurulan Grup Rubato Ülkenin değişik şehirlerinde konserlerine devam ediyor.
Krokodil Cafe Bar Restaurant sahne alan grup Rubato Bursalı sevenlerine muhteşem bir çarşamba gecesi yaşattı. Usta grup albümlerindeki şarkılarının yanı sıra klasikleşmiş coverlarını söylediler. Gece boyunca sahnede kalan grup Rubato'ya seslendirdiği şarkılarda Bursalılar tempo tutarak hep bir ağızdan eşlik ettiler.
Samimi ve içten tavırlarıyla kalpleri bir kez daha kazanan Rubato, 'Aman Aman', 'Tutuklu' gibi tüm sevilen şarkılarının yanı sıra Müslüm Gürses, Ahmet Kaya, İbrahim Tatlıses gibi müziğin ustaların eserlerini de seslendirdi. Konser sonunda Bursa'da olmaktan büyük keyif aldıklarını söyleyen Grubun solisti Özer Arkun, Bursa'da Bursalılarla harika bir gece geçirdiğini de sözlerine ekledi. Haber ; Cem Bayram SEÇEN
https://youtu.be/Y1BMCbPChVY