Dolar : Alış : 33.8895 / Satış : 33.9506
Euro : Alış : 37.6852 / Satış : 37.7531
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3280 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

B.B.B Bozbey’in Atatürk Stadyumu’nu yeniden inşa edeceğiz açıklaması

31 Ağustos 2024 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»B.B.B Bozbey’in Atatürk Stadyumu’nu yeniden inşa edeceğiz açıklaması
B.B.B Bozbey’in  Atatürk Stadyumu’nu yeniden inşa edeceğiz açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlenen Nilüfer konseri öncesi konuşma gerçekleştirdi. Bozbey burada yaptığı konuşmada, “Atamızın ismini taşıyan bu stadyumda şampiyonluk kazanan bu tribünü yeniden inşa edeceğiz. Bu stadyumda anılarımız var. Gelecek kuşaklara aktarma sorumluluğumuz var. Bursaspor hak ettiği yere gelecek” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlenen Nilüfer konseri öncesi konuşma gerçekleştirdi. Bozbey, “Bursa ne kadar özlemişsiniz milli bayramları. İşte Bursa bu. Yüreğindeki bağımsızlık ateşini söndürmeyenler, kahraman atalarımızın torunları, özgürlüğün en değerli şey olduğunu bilen cumhuriyetin bekçileri merhaba sizlere. Bursa gülümsüyor ya o bize yeter. Size bir müjdem var.  Atamızın ismini taşıyan bu stadyumda şampiyonluk kazanan bu tribünü yeniden inşa edeceğiz. Bu stadyumda anılarımız var. Gelecek kuşaklara aktarma sorumluluğumuz var. Bursaspor hak ettiği yere gelecek. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlığında zaferle sonuçlanan tarihin 102. yıl dönümünde sizlerle bir arada olmanın gururunu yaşıyorum. Hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Sizleri en içten duygularımla selamlıyorum. Atamızın önderliğinde Türk milleti 102 yıl önce bir destan yazarak bağımsızlığını tüm dünyaya duyurmuştur. Kazanılan bu zafer sadece askeri bir zafer değil, bir ulusun yeniden doğuşunun ifadesidir” dedi.

Bozbey, “30 Ağustos Zaferi’nin karşısında olanlar, sahiplenmeyenler 30 Ağustos’un anlamını bilemez. Şunu bir kez daha belirtmek isterim ki, bu topraklarda hür bir şekilde yaşayabiliyorsak 30 Ağustos Zaferi sayesinde olduğunu bilmek bir vatandaşlık görevidir. 30 Ağustos tüm milletimizin zaferidir. Tüm bu değerlerimizin ışığını kentimizin tamamına yansıtmak bizim sorumluluğumuz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milletimizde yaktığı ateş, inançla yanmaya devam ediyor. Sosyal bir hukuk devletini savunacak, cumhuriyetimizi yaşatacağız” dedi..  Haber ; Cem Bayram SEÇEN 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika