Dolar : Alış : 33.8895 / Satış : 33.9506
Euro : Alış : 37.6852 / Satış : 37.7531
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3280 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Bursa Açık Havada Mustafa Sandal Konseri

04 Eylül 2024 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Bursa Açık Havada Mustafa Sandal Konseri
Bursa Açık Havada Mustafa Sandal Konseri

Ünlü şarkıcı Mustafa Saandal Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi kapsamında Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu’nda Bursalı sevenlerine muhteşem gece yaşattı. Events Across Turkey’in 10 sezondur süren İstanbul Night Flight projesi, kapsamında ünlü şarkıcı Mustafa Sandal  Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu’nda Bursalı sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Tuluğ Tırpan – Özgür Sevinç yönetiminde Night Flight Symphony Orchestra & Choir eşliğinde büyük bir gösteri ile bir birinden güzel şarkılarını Bursalılar için seslendiren  Mustafa Sandal’tüm şarkılarında bir koro edasında eşlik eden Bursalılar  unutulmaz bir müzik gecesi yaşadılar.

Mustafa Sandal konserine meşhur ”Aya Benzer” şarkısıyla başladı. Gerek sesi gerekse bitmek tükenmek bilmeyen sahne performansı ile hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kuran ünlü şarkıcı Bursa ve Bursalılarla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Sık sık müzikseverler ile konserine ara vererek sohbet eden Sandal konser boyunca izleyicileri kahkahaya boğdu ..Haber ; Cem Bayram SEÇEN 

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika